Aerial Art CVR: 34820961

Polterabend

Covid-19 update: Vi følger myndighedernes retningslinjer, og åbner op for booking af polterabends, så snart det igen bliver lovligt og forsvarligt.

Vi tilbyder sjove og indholdsrige arrangementer i  Aerial Hoop. Det lyder måske som en udfordring, men alle kan være med. Vi har både undervist kvinder, mænd, unge, ældre, par, børnefødselsdage og meget mere. Mulighederne er uendelige, og oplevelsen er altid sprudlende og positiv.

Plads til alle
Også til dem, som ikke dyrker sport eller motion til daglig. Det er nemlig med udgangspunkt i jer som gruppe at det hele starter. Det skal både være sjovt, spændende og rart …og alle skal have en dejlig og mindeværdig oplevelse med sig hjem!

PRISER (gruppearrangementer á 1 times varighed):

2-4 pers: 1200,- DKK
5-8 pers: 1500,- DKK
9-14 pers: 1800,- DKK
15-20 pers: 2100,- DKK
Pr. ekstra person herefter: 150,- DKK.

Det lille ekstra!
Som prikken over i’et kan i tilkøbe snacks og bobler til at slutte oplevelsen af med. Mens i nyder forfriskningerne, laver jeres instruktør et smukt og mindeværdigt show for jer.
Tillægspris:  500,- DKK

Udervisningen foregår i Staldgade 22 i den brune kødby, og vi har omklædning og badefaciliteter. I vores stueetage finder i en skøn Paleo café, som serverer lette anretninger, smoothies, kaffe mv. I sommer månederne kan i benytte vores skønne og charmerende gård midt i kødbyens summende oase.

Parkering: Der er gode parkeringsmuligheder langs DGI byen (Grøn og blå parkerings zone) eller i kødbyen.

Offentlig transport: Vi bor 5 minutters gang fra Københavns hovedbanegård, hvortil og fra de fleste busser og toge kører.

 

 

 

 

Aerial Art CVR: 34820961