Aerial Art CVR: 34820961

Nåh! Kuala Lumpur, javel ja.

Nåh, okay.
Jamen hvis det ikke kan være anderledes så tager jeg til Malaysia.
Og arbejder. Jeg har pakket en kuffert. Med poletøj, bevares (læs: fylder intet). Og så mit pas.

Bobbi”s Polestudio
Det er ok at det er 35 grader, og af alle steder i hele Kuala Lumpur, er det OK at jeg skal bo nærmest ovenpå Bobbi’s Polestudio (nååh, ét af verdens bedste studier, ok. http://www.bobbispolestudio.com.au/) Når nu det ikke kan være anderledes. Så jeg tager lige en flaske Dry Hands med i tasken, så er der en chance for at jeg bliver siddende.
- på den stang jeg har tænkt mig at plante mit indtilvidere blege legme på, og først komme ned igen når jeg er brun-  og i fuld spagat vel at mærke. Gerne i kombination.

Jamen, hvad med workshops?!
Det betyder at der på de næste kommende 3 workshops søndage er (DYGTIGE, LÆKRE OG INSPIRERENDE ) vikarer på undervisningen i Kbh. Jeg ville ønske jeg selv kunne være der. For at deltage og blive undervist altså. Danm it. Men jeg sætter min lid til Bobbi’s så længe.

Copenhagen Pole Competition 2013
Med i bagagen har jeg også min seneste pole-oplevelse fra Copenhagen Pole Competition 2013, hvor jeg landede på en fin 5. plads (havde ik turde håbe på top 5, men tadaa!) og hvor jeg tog prisen med hjem fra bedste kostume. Som heldigvis holdt hele aftenen, trods alt var limet!) :-)

Jeg glæder mig til at skrive om den kommende måned. Noget siger mig at det bliver et eventyr..

KH Charlotte <3

(vigtigste) Udplug fra Malaysisk mimi palør:
- Baleh bayar dengan kad kredit……Tager de kredit kort?

Udgivet i Hovedet på blog'en !
Aerial Art CVR: 34820961