Aerial Art CVR: 34820961

Hovedet på Blog’en! En poledancerindes bekendelser

Februar 2013

“La Pååwlleee c’est l’aamoouurrrr”

… og derfor tager jeg til Paris i aften.
På gulvet ligger et par lange sorte lakstøvler, glimmertrusser (nej IKKE gummitrusser!) og 8 sports BH’er. Ved siden af står 1½ kg proteinpulver, 1 flaske med talkum, plaster, et glas med fiskeolie, en skalpel, en yoga måtte, 2 dåaer tun og et par neonfarvede benvarmere. Kufferten er jo sådanset næsten klar.

“Aaaallll baaaj maaaj sææælllff” 
Jeg rejser for første gang alene, og umiddelbart er min største bekymring metroen, mest fordi jeg altid bliver væk dernede, også når jeg rent faktisk er sammen med nogen. Men man kan jo ikke blive væk fra nogen hvis man er alene vel…tjek.

Tour de la “Sexy-flexy-lexy”?!
Jeg har planlagt en lille tour de studios og besøger derfor nogle af de mest kendte polestudier og dansesteder i Paris. Og et par af den der ikke er særlig omtalte, måske nærmere skumle. Fordi jeg er nysgerrig -  og fordi jeg virkelig godt gider melde mig på en time der hedder “Cours Only sexy flexy”. Det er man da nødt til. Og jeg planlægger at være en hård dommer.  Og en besværlig elev (min tur tak!). Og finde ud af hvor man får den absolut bedste poledance undervisning i byernes by.

Pretty los expensivoos !!!
Så jeg skal undervises, af nogle virkelig dygtige poledansende franske kvinder – og mænd.  Jeg har arrangeret lidt privatundervisning hos et par af de rigtig dygtige, altså den slags der vinder medaljer i ny og næ. Og det er urimelig dyrt, undervisningen altså, skulle jeg hilse at sige. Så dem der i DK betaler 400-500 DKK for at poledanse hver måned kan godt tjekke RIMELIG GOD DEAL af på deres liste, og TAKKE deres søde studieejere for at være rundhåndet med træningsmulighederne og de dertilhørende priser. F.eks. giver jeg den næste uge ca 235 dkk for en helt almindelig smidighedstime (si senor)  og 315 dkk for en poletime (som så varer 1,5 time, bevares). Og det er de almindelige studiepriser. De kender slet ikke til “fri træning” princippet. Til gengæld kender de til at punge ud hvis de vil på stang.

Så jeg glæder mig til at se om de kan noget vi ikke kan herhjemme. Altså, udover det med at charge eleverne for hårdt.

Anyways, billetten ligger klar, svedbåndet er strøget og jeg glæder mig til at vende hjem med nogle (forhåbentlig) nye, fede tricks, bl.a til at drysse udover workshoppen de kommende søndage :-)
(Workshop? Se mere her)

Kærlig hilsen Charlotte
– stangdansende, pælesiddende, gulvkravlende, hofteskålsvridende, støvlebærende, vabel-modtagende, brændmærkebesiddende, parlez-vous parlørende, croissantædende og vino-drikkende, franskkvinde for en uge.

BÅÅNNGG SJJUURRR!!

 

 

 

Udgivet i En poledanserindes bekendelser, Hovedet på blog'en !
Aerial Art CVR: 34820961